Rodilon® Soft Block (3 kg) NL

Verpakking: emmer 3 kgCode: 200-000552

Product Omschrijving

Details

Rodilon® Soft Block is uitermate smakelijk en bevat hoogwaardige voeselbestanddelen. Daarnaast is het lokaas door haar structuur en menging onweerstaanbaar voor muizen. Door deze combinatie van eigenschappen blinkt het middel uit in effectiviteit. Vooral in zeer competitieve omgevingen waarin andere voedselbronnen beschikbaar zijn.

De blocks zijn individueel verpakt in een papieren zakje van 10 gram. Dit voorkomt het direct in contact komen met het lokaas en maakt het product gemakkelijk in gebruik. De blauwe kleurstof van de blokjes is zichtbaar in de uitwerpselen van het knaagdier. Zo kan op eenvoudige wijze gecontroleerd worden of er van het lokaas gegeten is. Kan worden toegepast in zowel droge als vochtige omstandigheden.

De toepassing ter bestrijding van bruine en zwarte ratten rond gebouwen en voedselopslagplaatsen uitsluitend volgens IPM zoals omschreven in de meest recente versie van het ‘Handboek beheersing van ratten om gebouwen en voedselopslagplaatsen’ door bedrijven die zijn gecertificeerd voor IPM-Rattenbeheersing. 

GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Toelatingsnummer NL-0001066-0000
Werkzame Stof Difethialon 0,0025%