Rodilon® Blocks (3 kg) NL

Verpakking: emmer 3 kgCode: 200-000532

Product Omschrijving

Details

Rodilon® Blocks is een zeer smakelijk lokaas en bevat hoogwaardige voeselbestanddelen. De blocks zijn zeer sterk en bestand tegen vocht en schimmels. Deze eigenschappen maken Rodilon® Blocks tot hét ideale lokaas onder warme en vochtige omstandigheden. De veelhoekige vorm van de blocks is zo ontworpen, dat ze aansluit bij de knaaggewoonten van de dieren. Dit stimuleert de knaagbehoefte. De groene kleurstof van de blokjes is zichtbaar in de uitwerpselen van het knaagdier. Zo kan op eenvoudige wijze gecontroleerd worden of er van het lokaas gegeten is. Ook als de aanwezigheid van andere diersoorten een punt van zorg is, biedt Rodilon® Blocks uitkomst. Dankzij de opening in het midden kan het lokaas stevig - in het lokaasdepot - worden bevestigd.

  • Zeer geschikt bij hoge infestatie
  • Blocks zijn gemakkelijk vast te zetten
  • Knaagschade snel en goed zichtbaar
  • Bestand tegen vocht en schimmels
  • Veelhoekig ideale knaagvorm
  • Ideaal voor ratten

Rodilon® Blocks is toegestaan als middel ter bestrijding van huismuizen in gebouwen en ter bestrijding van ratten in en om gebouwen en voedselopslagplaatsen als laatste schakel in een bestrijding die geheel gebaseerd is op de principes van IPM.

De toepassing ter bestrijding van bruine en zwarte ratten rond gebouwen en voedselopslagplaatsen uitsluitend volgens IPM zoals omschreven in de meest recente versie van het ‘Handboek beheersing van ratten om gebouwen en voedselopslagplaatsen’ door bedrijven die zijn gecertificeerd voor IPM-Rattenbeheersing. 

GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Toelatingsnummer NL-0000809-0000
Werkzame Stof Difethialon 0,0025%