Categorieën
Sakarat® D Liquid Bait 26 (100 ml) NL

Sakarat® D Liquid Bait 26 (100 ml) NL

Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Sakarat® D Liquid Bait 26 (1 x 100 ml) NL
Sakarat® D Liquid Bait 26 (doos 50 x 100 ml) NL
Log in om te bestellen
Art. Nr. SAKARAT D LIQUID 26 NL
Productomschrijving

Exclusief bij Killgerm: het enige vloeibare rodenticidelokaas dat beschikbaar is op de Belgische en Nederlandse PCO markt - in een gepatenteerd flesje.

Sakarat® D Liquid Bait 26 is toegelaten voor gebruik door professionele plaagdierbestrijders en is exclusief verkrijgbaar bij Killgerm voor de professionele PCO markt in België en Nederland. Deze goedkeuring op het allerhoogste Europese niveau betekent dat het product en diens verpakking aan zeer strenge criteria voldoen.

Sakarat® D Liquid Bait 26 wordt geleverd in een speciaal hiervoor ontwikkeld en gepatenteerd flesje met kindveilige dop. Het flesje is afgesloten met een veiligheidsmembraan dat pas doorbroken wordt wanneer de unieke roll-on dispenser op het flesje gemonteerd wordt. De dispenser is zodanig ontwikkeld dat hij niet mag druppelen zodat er geen verspreiding van het product kan plaatsvinden. Na assemblage van de dispenser op het flesje dient het geheel vastgezet te worden op de unieke basis die als drinkbakje fungeert en extra veiligheid biedt in de voerkist. Het flesje past in o.a. onze AF® Atom, AF® Rat Box en AF® Fortis voerkisten.

UFI: M300-D0YF-800P-G7RP

Extra Informatie
Meer informatie
Toelatingsnummer NL-0007403-0000
Werkzame Stof Difenacoum 0,0026%
Downloads