GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VÓÓR GEBRUIK.

Quantum® X led-lamp

Log in om te bestellen

De nieuwste revolutie in UV led-technologie voor de beheersing van vliegende insecten! Meer info? Neem een kijkje op quantumx.pestwest.com

Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
130-000321

De nieuwste revolutie in UV led-technologie voor de beheersing van vliegende insecten!

De revolutionaire Quantum X led-lampen maken gebruik van filament led-technologie, die een veel groter aantal UV-A leds met een lager vermogen bevat om een meer gelijkmatige spreiding van de lichtverdeling over de lengte van de lamp te creëren, terwijl dezelfde algehele UV-A output behouden blijft.

Filamenttechnologie straalt ook licht uit in alle richtingen, wat betekent dat het niet enkel licht uit het toestel de ruimte in schijnt, maar ook terug naar de lijmplank en tevens de binnenkant van het toestel verlicht. Het is aangetoond dat deze lichtverdeling zorgt voor een betere aantrekkingskracht van vliegende insecten dan traditionele leds die alleen licht uitstralen in een smalle straal (meestal 120°). Omdat de puntbron van een traditionele led zo geconcentreerd is, kan deze oogverblindend lijken, terwijl filament-leds een veel zachtere gloed produceren, waarvan onafhankelijke tests hebben aangetoond dat ze aantrekkelijker zijn voor vliegende insecten.

Een ander uniek kenmerk van de Quantum X led-technologie is dat de leds worden gekoeld door heliumgas, dat de warmte van de led efficiënt naar de buitenste glazen behuizing overbrengt, waar deze gelijkmatig over de gehele lengte en omtrek wordt afgevoerd. Traditionele, krachtige UV-A leds vereisen het gebruik van grote aluminium koellichamen, wat het ontwerp duurder en complexer maakt.

De verbeterde eigenschappen van de Quantum X led-lampen zorgen ervoor dat ze op een lager stroomniveau kunnen werken dan traditionele leds, zonder toegevingen te doen aan de resultaten, wat betekent dat de nieuwste led-toestellen van PestWest zelfs minder stroom verbruiken dan andere led-toestellen op de markt.

Meer informatie
Toelatingsnummer geen / n.v.t.
Werkzame Stof geen / n.v.t.