Categorieën
K-Othrine® Partix™ (240 ml) NL
52.82

K-Othrine® Partix™ (240 ml) NL

Let op: dit product is in prijs gewijzigd.
Attention: changement de prix pour ce produit.

 

Verpakking: doseerflacon 250 ml

Bekijk HIER de video van dit unieke product!

 

 

Art. Nr. 100-000927
Productomschrijving

K-Othrine® Partix™ is een revolutionaire formulering waarbij de deltamethrin-kristallen door een inerte, natuurlijke drager met elkaar verbonden worden tot één solide partikel. Hierdoor kan de werkzame stof een groter oppervlak bereiken, zonder door te dringen op ruwe, poreuze oppervlakken als beton, cement, hout,… De partikels blijven als het ware bovenop voorgenoemde, complexe oppervlakken staan. Dit biedt het voordeel van een verhoogde biologische beschikbaarheid bij de verschillende doelinsecten, wat leidt tot merkbare hogere prestaties.

ZEER LAGE MILIEUBELASTING
Het product is ideaal voor klanten die graag het probleem willen oplossen met zo min mogelijk milieubelasting. Het aantal gram werkzame stof per vierkante meter van K-Othrine® Partix™ is een veelvoud lager dan van gangbare middelen. Juist voor deze klanten is dit unieke product dus een interessante oplossing.

K-Othrine® Partix™ mag gebruikt worden in verblijfs-, bedrijfsruimten en opslagplaatsen. Denk hierbij aan woningen, appartementsgebouwen, hotels, restaurants, ziekenhuizen, levensmiddelfabrieken, magazijnen, kruipruimten, verzorgingstehuizen, etc… Bovendien mag het daarnaast ook gebruikt worden ter bestrijding van vrijhangende wespennesten in onze woon- en leefomgeving.

K-OTHRINE® PARTIX – ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK:

• Slechts 25 ml per 5 liter water nodig;
• Sterk op meerdere soorten ondergronden, met name op poreuze oppervlakken;
• Zeer breed werkingsspectrum;
• Zeer lage milieu-impact.

GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.

Extra Informatie
Meer informatie
Toelatingsnummer NL-0017706-0000
Werkzame Stof deltamethrin 2,45%
Downloads