GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VÓÓR GEBRUIK.

Bird Free Optische Gel

Log in om te bestellen
Gegroepeerde productitems
Productnaam Aantal
Bird Free (set 15)
Log in om te bestellen
Bird Free Magneet (set 15)
Log in om te bestellen
Bird Free Tie-Wrap Pads (set 15)
Log in om te bestellen
Availability: Op voorraad
SKU
BIRD-FREE

Bird Free in kant-en-klare schaaltjes is discreet en zeer effectief, ook op de meest hardnekkige plaatsen. De voorgedoseerde schaaltjes kunnen op zeer steile oppervlakken zoals hellende daken geïnstalleerd worden zonder lopend te worden. De voorgedoseerde schaaltjes zorgen niet alleen voor een snellere installatietijd; ze zorgen ook voor een nettere en gelijkmatige uitstraling.

De Bird Free gel met stevige textuur komt in schaaltjes van slechts 8 mm hoog. Een groot voordeel hiervan is dat het zelfs duiven afschrikt wanneer de schaaltjes achter de rand van een balustrade of richel geplaatst zijn. Het grote voordeel hiervan is dat de schaaltjes vanaf de grond niet zichtbaar zijn en het gebouw in kwestie hierdoor zijn esthetisch karakter bewaart en tegelijk schoon blijft.

Bird Free is zodanig ontwikkeld dat duiven er van wegblijven: ze zien een UV licht wat in hun ogen op vuur lijkt. De visuele afschrikking wordt extra versterkt door de geselecteerde voedselingrediënten in Bird Free, die als weerzinwekkend ervaren worden door de geurzin van de duif. Het visuele effect van Bird Free, dat door duiven als vuur ervaren wordt, is onmiddellijk na plaatsing zichtbaar. Duiven die terug willen vliegen naar een leefgebied dat jarenlang gebruikt is geweest, zullen wegvliegen zodra ze de schaaltjes zien staan.

In sommige gevallen kan het gebeuren dat bepaalde locaties zoals o.a. broed- en slaapplaatsen, zodanig aantrekkelijk blijken dat de meest dominante duiven 1 à 2 dagen na de plaatsing van Bird Free nog trachten terug te komen. Indien er sprake is van een dominant exemplaar dat probeert terug te komen nadat Bird Free geïnstalleerd is, zal deze verder afgeschrikt worden door de weerzinwekkende geur die de actieve ingrediënten afgeven. Na enkele dagen zullen zelfs deze meest dominante duiven de strijd opgeven en zal de locatie volledig vogelvrij zijn.

De werking van Bird Free wordt niet beïnvloed door extreme temperaturen zoals wind, regen of sneeuw. Het is speciaal ontwikkeld om alle klimatologische omstandigheden te weerstaan. Bird Free is inmiddels op duizenden commerciële locaties over de gehele wereld geïnstalleerd zoals bijvoorbeeld op vliegvelden, overheidsgebouwen, stadions, treinstations, ziekenhuizen, fabrieken, torens, bruggen, historische gebouwen en vele andere sites waar duiven voordien overlast of gezondheidsklachten veroorzaakten.

Meer informatie
Toelatingsnummer EU-0018311-0000
Werkzame Stof geen / n.v.t.
Veiligheidsinformatiebladen (SDS)