Nieuw

Aqua K-Othrine® (1L) NL

Code: 100-000863

Product Omschrijving

Details

Aqua K-Othrine is een uniek vernevelingsproduct tegen muggen binnen en buiten (momenteel zelfs het enige biocide dat toegelaten is tegen muggen buiten!).

Dankzij de unieke FFAST formulering van Bayer is er slechts een zeer lage dosering van de werkzame stof (deltamethrin) nodig. Deze formulering op waterbasis is geurloos, niet ontvlambaar en gaat verdamping van druppels tegen. 

Bij ruimtebehandelingen binnen door thermische verneveling dienen de instructies van de gekozen apparatuur nauwgezet gevolgd te worden om de optimale druppelgrootte te verkrijgen die nodig is voor de beste prestaties van het product.

Behandelingen buiten uitsluitend op en tot 200 meter rondom bedrijven die gebruikte banden importeren, op en rondom bedrijven die “lucky bamboo” importeren en op overige locaties mits de noodzaak van de bestrijding van muggen op de betreffende locatie blijkt uit een advies van het RIVM en de NVWA en aangetoond kan worden dat de bestrijdingsstrategie is gekozen met de minste milieubelasting.

Als vernevelingsapparatuur kan zowel standaard als ULV-apparatuur worden gebruikt. Ook hier geldt dat de instructies van de gekozen apparatuur nauwgezet gevolgd moeten worden om de optimale druppelgrootte te verkrijgen die nodig is voor de beste prestaties van het product.

Advies dosering (conform SPC):

Techniek Apparatuur     Druppelgrootte (microns)     Duurwerking
Warmteverneveling        Warmtevernevelaar        5 / 10   Enkele uren
Koudverneveling ULV 15 / 25 Enkele dagen (3 - 8 dagen)
Koudverneveling Kanon 40 / 50 Enkele dagen (5 - 14 dagen)
Spuiten Drukspuit 100 / 200 12 weken

 

GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Toelatingsnummer NL-0020475-0001
Werkzame Stof deltamethrin 22%