Black Pearl Grain (1 kg) NL

Verpakking: emmer 1 kg

Code: 200-000223

Product Omschrijving

Details

Een gebruiksklaar graanlokaas in sachets van 25 gram ter bestrijding van huismuizen in residentiële, industriële en commerciële gebouwen.

Black Pearl Grain is een zeer doeltreffend graanlokaas op basis van een innovatieve en gepatenteerde micro-incapsulatietechnologie en een nieuwe soort werkzame stof, namelijk alfachloralose. Anders dan bij de anticoagulantia immobiliseert het muizen vrijwel direct en heeft het een verdovend effect waardoor het metabolisme van het knaagdier vertraagt en het knaagdier uiteindelijk in een coma gebracht wordt.

Deze nieuwe actieve micro-incapsulatietechnologie is een proces waarbij de molecule van de werkzame stof bekleed is met een permanente film van polymeer. Dankzij de inkapseling van de werkzame stof zullen muizen deze niet proeven of ruiken en het lokaas aan een snel tempo opnemen. Ze zullen zich niet onwel gaan voelen na het eten van het lokaas (wat kenmerkend is bij de anticoagulantia) en zullen hierdoor geen argwaan ontwikkelen ten opzichte van het lokaas. Bovendien kan het graanlokaas dankzij de micro-incapsulatie ook bij extreme temperaturen toegepast worden.

GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Toelatingsnummer NL-0013360-0000
Werkzame Stof alfachloralose 4,0%