Acticid (UN 1170) (N14021)

GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.

Code: ACTICID
Productnaam Prijs Hoeveelheid
Acticid - 5 liter
Acticid - 12 x 500 ml (incl. 12 spraykoppen)

Product Omschrijving

Details

DESINFECTIE VAN KLEINE OPPERVLAKKEN

Acticid is een bijzonder doeltreffend desinfectiemiddel voor kleine oppervlakken en gebruiksvoorwerpen in bv. de voedingsmiddelenbranche, de cosmetische en veterinaire sector, laboratoria en de gezondheidszorg. Acticid is gemakkelijk in gebruik: sprayen, laten drogen, klaar! Naspoelen is niet nodig en dat maakt het tot een ideaal middel voor ruimten waar een snelle en effectieve desinfectie noodzakelijk is.

BESTRIJDEN VAN BACTERIËN EN GISTEN

Acticid bestrijdt bacteriën en gisten op kleine oppervlakken die in contact komen met eet- of drinkwaren zoals messen, snijplanken, aanrechtbladen en apparaten. Om kruisbesmetting te voorkomen wordt Acticid eveneens ingezet bij de desinfectie van kleine oppervlakken zoals toiletbrillen, deurklinken en kranen. Ook bij de veterinaire of cosmeticaspecialist is het middel erg handig als je snel pincetten, tangen, behandeltafels en dergelijke wilt desinfecteren.

76% ETHANOL

Acticid bevat een relatief hoog gehalte ethanol. De 76% met IPA gedenatureerde ethanol zorgt ervoor dat micro-organismen onherstelbaar worden beschadigd en resistentievorming niet mogelijk is. Acticid heeft een sterk ontvettende werking waardoor (dierlijke) huidvetten worden weggenomen die een barrière kunnen vormen voor het effectief desinfecteren van oppervlakken. De ethanol is verdund tot 76% door middel van gedemineraliseerd water en laat na opdroging geen residuen achter.

VOORDELEN

  • Sprayen, laten drogen, klaar !
  • Effectief tegen bacteriën en gisten
  • Sterk ontvettende werking
  • Resistentievorming is niet mogelijk
  • Laat geen residuen achter
  • Geschikt voor vele kleine oppervlakken
  • Eenvoudig mee te nemen